miércoles, 15 de noviembre de 2017

El Petit Príncep

Aquí teniu un fragment del llibre El petit príncep. Esper que vos agradi i vos faci meditar. Reflexionar sobre el que és realment important en aquesta vida i adonar-nos de si ho tenim oblidat. Després el podeu incorporar al vostre blog amb un comentari personal com a introducció. Aquest llibre no vos el podeu perdre! També cerca informació sobre el seu autor i sobre el llibre mateix.

 

El text del petit príncep t'ensenya a que no tot es bonic,que també hi ha mals moments i a com superar-los. 

Antoine de Saint Exúpery nascut a Lyon el 29 de juny de 1900 i va morir a l'Illa de Riou el 31 de juliol de l'any 1944.Fou un escriptor i aviador francès.Antoine va quedar orfe de pare,es va criar en l'entorn femení d'una família aristocràtica arruïnada de la ciutat de Lyon(la seva mare treballava d'infermera).Va fer el batxillerat en 1917 i després de ser rebutjat en l'Escola naval,es va fer pilot quan estava complint el servei militar en 1921,en Estrasburg.En Buenos Aires va conèixer la seva dona,la milionària salvadorenya Consuelo Suncín.El 1932 es consagrà al periodisme i l'escriptura.

El petit príncep es una novel·la curta i l'obra més famosa d'Antoine.L'obra ve ser publicada en abril de 1943,tant en l'anglès com francès,per l'editorial estadounidense Reynal & Hitchcock,mentre que l'editorial francesa Éditions Gallimard no va poder imprimir l'obra fins l'any 1946,després de la alliberació de França.Així doncs,conta amb traduccions a més de 250 idiomes i dialectes,incluint el sistema de lectura braile. 

 

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...