lunes, 12 de marzo de 2018

:::


Resultado de imagen de preocupaciones

  1. Avui voldria que explicassis alguna cosa que hi hagi o passi al món que et preocupi molt, en el terreny personal o de la societat mateixa. Expliques el que et preocupa i per què. Deixa anar la teva imaginació i ho expliques amb comparacions, metàfores, símils, etc... Penja una imatge representativa.
LA DESAPARICIÓ I ASSASSINAT DE UN NIN DE 8 ANYS
Fa dotze dies una mare va comunicar a la policia que el seu fill havia desaparegut,aquest havia desaparegut per un camí que sempre transitava per anar cap a casa dels seus padrins o companys,a més de que en aquell camí quasi mai passaven cotxes,un dia després l'alarma del dispositiu de polsera que duia Diego de 42 anys,un home que assetjava a la mare i que ja era la tercera vegada que intentava trencar l'ordre d'allunyament imposada per un jutge per l'assetjament i persecució als que sotmetia a la mare. La policia el va declarar com a principal sospitós.
Quatre dies després de la desaparició la al·lota del pare va trobar la camisa interior del fill per la zona.Els policies varen seguir cercant proves i pistes per trobar al nin  amb vida,fins que ahir diumenge 11 de març varen trobar el cos del nin dins el maleter del cotxe de la al·lota del pare. 
   2. Comenta el significat de la frase de la imatge. 
Que no ens em de preocupar massa pels problemes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...