jueves, 31 de mayo de 2018

Conte...


Resultado de imagen de imaginacion

   1. Escriu un conte d'unes 20 línies on apareguin aquestes paraules: lladre, mestressa, diamant.
Transcorria l'any 1862 Nora Montgomery als seus 18 anys va conéixer en Charles un jove de 26 anys,metge d'alta societat i propietari d'una casa molt gran i luxosa,ella enamorada d'ell perdudament, es va mudar a Filadelfia amb ell per viure una vida luxosa i feliç amb ell, apart de la parella que habitava la casa també estàven les seves criades Moira O'Hara i Mary Eunice.Uns anys més tard Nora i Charles Montgomery vàren decidir casar-se i tenir un fill el qual vàren decidir posar-li el nom de Thaddeus. 
Però la felicitat de la familia no va durar molt de temps, ja que el tresor més preuat d'en Charles va ser robat per un lladre, un diamant que pertanyía a la seva família des de feia dècades. Així que la vida luxuriosa que na Nora havía tingut fins ara va ser destrossada. 

Els problemes a casa vàren começar a augmentar, la seva situació econòmica a casa cada vegada de malament en pitjor fins al punt de que Nora tenía que lustrar la seva plata i quasi no teníen doblers per a poder pagar a les criades, mentre que Charles es pasava tot el temps en el laboratori i drogant-se. Nora la mestressa de la casa estava farta de rentar la vaixella i la casa i que ell no aportés cap doblers a la casa, ja que ella també tenía un fill al qual havia de mantenir.

 Després de la disputa Charles va tenir la idea de com podría cridar l'atenció de les persones per qué el seu negoci prosperi. Nora va estar d'acord amb la seva idea, sabia que era il·legal i una béstiesa, però estava desesperada per aconseguir doblers i poder viure una vida normal. Així que un día va aperéixer una noia molt jove i bonica, per qué Charles la operés. Abans d'entrar al laboratori d'en Charles, li vàren dir a la noia que pagués els costs de l'operació que rebria abans d'entrar al laboratori. L'operació va acabar, i Nora li va demanar a Charles a on amagarien el cos de la jove, aquest va contestar que ell s'ocuparia. El negoci d'en Charles anava poc a poc prosperant  i ell sempre es desfeia de tots el cadàvers de les joves. 

Quan la parella ja creia que tot aniría millor, una desgràcia enorme va ocórrer, Thaddeus als 9 mesos va morir, la mare afectada per la pèrdua va caure en una depressió i Charles no sortia del seu laboratori ni per menjar, el cos del fill difunt encara estava en el llit, Charles que ja havia perdut el cap va decidir revivir en Thaddeus, quan li va dir l'idea a Nora, va acceptar la proposta i li va donar el cos del fill.

Després de dies, Charles va dir a Nora que anés a l'habitació a veure al seu fill, ella feliç va entrar però a l'hora d'entrar quan va veure aquella criatura horrible que en Charles anomenava Thaddeus va córrer cap al laboratori. Però en entrar al laboratori es va donar compte del que en realitat passava allà dins, dins pots hi havia ulls humans, parts del cos i òrgans, Nora que ja estava completament desquiciada, va agafar un ganivet i va matar a en Charles i a la béstia que havia creat aquest, finalment Nora per l'aingoixa de haver perdut els trésors més apreciats de la seva vida es va llevar la vida.


                                    FI

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...