sábado, 12 de mayo de 2018

Entrada lliure

Resultado de imagen de lliure

               Fes una entrada lliure (amb imatges i explicació pròpia) que sigui llarga.

Ahir día 10 de Maig,les dones vàrem sortir al carrer a manifestar el nostre enfat i lluitar per la violència de génere , l'abús sexual i les violacions que pateixen les dones cap al jutjat d'espanya per el cas de 'La Manada', el que va ocórrer amb 'La Manada' es que un grup de cinc homes entre 20 i 29 anys a les festes de 'San Fermín' en Pamplona, Navarra la madrugada del 7 de Juliol de 2016 varen violar a una al·lota de 18 anys. La víctima va denunciar el cas com a violació, entre els autors de la violació s'hi trobaven un Guàrdia Civil i un del excèrcit espanyol que varen ser empresonats i jutjats. La primera sentència del jutjat es va donar a conèixer el 26 d'abril de l'any 2018 i en aquesta es va descartar l'acusació de violació, vàren rebaixar els fets suposadament com a abús sexual.

Aquest fet va crear una fort impacte cap a les dones i aquestes vàren sortir al càrrer a manifestar el seu desacord amb el jutjat espanyol  i per donar suport a la víctima.
Personalment crec que el jutjat espanyol ha fet es una injustícia, ja que clarament aquesta al·lota va patir una violació.
A més de que aquest cas a creat que les dones estiguin més insegures, totes les dones hem de tenir la llibertat de sortir al carrer per la nit sense tenir por de patir una violació o abús sexual, hem de tenir el dret d'anar vestides com ens doni la gana sense tenir que sentir cap comentari masclista o insults com 'puta', hem de tenir el dret d'alçar la nostra veu.
Resultado de imagen de feminismoResultado de imagen de feminism   

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...