lunes, 21 de mayo de 2018

Refugiats



             1. Explica la teva opinió personal sobre el tema actual dels refugiats de Síria. Cerca informació sobre el problema polític de Sìria i del per què de la guerra. Adjunta també imatges representatives i mapes situacionals. Mínim 20 línies.

Personalment crec que el que està passant a Síria es una injustícia, ja que aquestes persones s'han d'anar del seu païs per poder protegir als seus familiars i éssers estimats, aquestes persones no es que vulguin anar-se del seu païs, s'han d'anar per obligació ja que tenen por, i no poden viure dignament, ja que els seus fills no poden anar a escola, no poden anar a comprar aliments ni el necessari per a sobreviure han de viure tancats a les seves cases o si no als carrers, que es encara més perrillós per el fred i el atàcs constants del govern d'Irak.
  
La guerrra civil siria es un conflicte bèl·lic iniciat a principis de 2011 i que es desenvolupa en la actualitat a Síria. En el seu inici les forçes armades de Síria es vàren enfrontar contra grups armats rebels, coneguts en Occident com l'oposició síria. Més endavant, nombrosos grups i combatents rebels es van unir a l'Estat Islàmic de Irak i el Llevant (Estat Islàmic en español, ISIS en anlès i Daesh en àrab) el que li va permitir invadir vastes extensions de Síria desde Irak. Per a 2017, el Govern de Síria va emprendre  una gran campanya contra Daesh recuperant els territoris a l'oest de l'Eufrates, el 6 de desembre de tant autoritats síries com russes,proclamaren el final de l'operació contra l'Estat Islàmic.

Imagen relacionada


Resultado de imagen de guerra de siria   
Resultado de imagen de guerra de siria








Resultado de imagen de guerra de siria









No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...