lunes, 4 de junio de 2018

Art dossier tema 7


   1. Cerca imatges d'una pintura dels següents autors i fes-ne un comentari segons el que hem estudiat. Escriu al costat de cada autor el nom de l'obra i l'any de realització:

        Manet:
 La ninfa sorprendida - 1861

   A la imatge s'observa a una dona completament nua ,tapada amb una tella blanca i sorpresa, en mitg d'un bosc i aseguda damunt uns troços de tela.

  Degas:Classe de dança- 1871

A la imatge s'observa una classe de balllet amb les ballarines practicant i un violinista tocant el violí. Al centre de l'imatge s'aprecia una ballarina ballant al ritme de la música, mentre que darrere ella hi ha duas ballarines estirant i una recostada amb el cap a la paret. A la part dreta de la imatge s'aprecia les altres ballarines recolzades al piano i algunes aixecades observant a la ballarina que està ballant.

        Van Gogh:Melicotoner en flor - 1888
  
A la imatge s'observa un melicotoner amb les seves flors de color blanc i rosa,en un pati, amb el cel de fons.

        Cézanne:L'assasinat- 1870

A la imatge s'observa una persona amb un objecte a la mà,aguantant la mà d'una dona que està tombada al terra, i apuntant el objecte en direcció de la dona. La dona està al terra amb un vestit blau, els bracos estirats i el cap tombat, la boca oberta i els ulls tancats, la seva cabellera rossa li cau per damunt el braç.  Agafant-li l'ombro a la dona hi ha un home acotat amb una camiseta groga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...