lunes, 30 de abril de 2018

Imaginació...




                1. Escriu una història, mínim 20 línies, on apareguin els següents personatges: un llibre, una capsa
 màgica, un nin i una ovella. Imaginació al poder!

Hi havia una vegada un nin que es deia Enric ell vivia en el camp amb els seus pares.Al camp hi teníen moltes ovelles,porcs,cans,moixos,vaques,cabres,gallines i molts més animals.Aquesta família sobrevivia gràcies al conreu i a la llet,ous i carn que els hi  aportaven els animals.
Però el problema de viure al camp era que per anar a l'ecola es tenia que aixecar-se molt prest i caminar molts de quilòmetres. 
Un día quan l'Enric tornava de  l'escola es va trobar una petita ovella blanca amb una ferida a la cama.Aquest preocupat per l'animal va decidir agafar-la i dur-la cap a casa.
Quan va arribar a casa,va curar a la petita ovella i li va donar menjar.
El que l'Enric no sabía era que aquella ovella era una ovella molt especial,era una ovella màgica,que provenía d'un altre món,anomenat Sol.
Aquesta ovella tenía el poder de concedir desitjos a les persones de bon cor però si li feies mal aquesta no et concedía desitjos.
L'Enric va seguir tractant l'ovella bé,la alimentava,la rentava i fons hi tot li va posar un nom,Hope,que significa esperança en anglès.Hope cada vegada creixía més i corria pels camps lliurement i feliç.
Un día mentre 'Enric passejava pel camp amb l'ovella,Hope li va parlar,ell estranyat va pensar que era alguna persona que hi havia amagada per allà,però tornà a escoltar la veu i va asabentar-se que aquesta veu provenia de la ovella.Li va demanar si era ella la que estava parlant al que va contestar que si.L'ovella li va explicar a l'Enric quins eren els seus poders i d'on provenia i que ella li concedría tots els desitjos que ell volgués amb la condició de que aquests desitjos no tenguin un fí maligne.L'Enric tenía tantes ganes de anar a visitar el mo´n del qual provenia l'ovella va desitjar anar a aquell món.
L'ovella va dir que per entrar al seu món es necessitava un llibre, ja que aquest obría un portal i a través d'aquest es podia entrar al seu món. Així qie l'Enric emtusiasmat va tornar a casa,va gafar un llibre de la biblioteca i el va obrir,d'aquest llibre es va obrir un portal i vàren entrar. Quan vàren entrar, l'Enric es quedà fascinat,aquel món era molt bonic,els camins eren de colors,les cases eren petites,de fusta i amb una decoració molt extravagant.L'ovella va agafar una capsa de la seva capsa i la va mostrar a l'Enric aquest estranyat va demanar perquè li va donar un capsa,l'ovella li va dir que primer haurien d'anar cap al castell i allà ja la podrà obrir.
Varen seguir el camí cap al castell quan arribaren l'ovella li va dir que obrís la capsa,ell va obrir la capsa i d'aquella màgica capsa apareguè un cavall i un carruatge.
Varen pujar i varen entrar al castell,però quan varen entrar al castell es va fixar que als trons només estava ocupat el de la reina,ell estranyat li va demanar a l'ovella a on era el rei,aquesta va dir que ella era el rei d'aquest món.

FI


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...