miércoles, 25 de abril de 2018

Opinió personal



Resultado de imagen de prohibido

            Explica si trobes que la tauromàquia s'hauria de prohibir i per què. Recorda que per defensar la teva opinió necessites conèixer bé l'estructura dels textos argumentatius, que ja hem vist enguany.

Sí,crec que s'hauría de prohibir la tauromàquia.Ja que és inhumà maltractar un animal només per pura diversió.
A més de que aquesta pràctica s'està extenent per tot el món.Aquesta pràctica ha de parar.A més de que aquesta pràctica es perillosa,ja que posa en perill la vida del torero i del públic,ja que aquesta pràctica el que fa es provocar a l'animal. 
El fanàtics d'aquesta práctica argumenten que l'animal lluita per la seva vida i mor amb honor,però la pregunta és perqué un animal ha de lluitar per la seva vida?
El torero té avantatges,ja que abans de dur al toro cap a la plaça se'ls debilita (utlitzant una droga anomenada fenilbutazona,afeitant-lis les banyes,etc.).
Hi ha més maneres de passar la tarda hi entretenir-se ,a l'edat mitjana aquesta pràctica es feia per poder entretenir-se avui en dia hi ha més formes d'entretenir-se,que mirar com maten i torturen cruelment a un animal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada lliure    1. Fes una entrada lliure amb imatges i ben elaborada. L'ESQUIZOFRÈNIA   És una malaltia mental caracteritza...